TOP

Alternatív rákgyógyítás a természet erejével

Mai civilizált társadalmunk a kényelem és az igények minél teljesebb kielégítésének lehetőségét kínálja számunkra, ám elveszve a mindennapi rohanásban, az anyagiak hajszolásában, valamint a felnagyított, valójában apró problémák tengerében, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy egészségünk minden másnál fontosabb kell, hogy legyen. Egészségtelen ételeket fogyasztunk nap mint nap, és nem figyelünk oda szervezetünk mikrotápanyagokkal történő megfelelő ellátására.

Mindezek mellett gyakran tudatosan mérgezzük magunkat dohányzással, alkohollal, mesterséges anyagokat tartalmazó élelmiszerekkel, pedig az egészséges életmód akár a rák megelőzésében is fontos szerepet játszik. Amint rákos megbetegedést diagnosztizálnak valakinél, a hagyományos módszerek mellett az alternatív rákgyógyítás is gyakran megjelenik a lehetőségek listáján.

De mégis melyiket érdemes kipróbálni? Néha bizony nem könnyű kiszűrni, hogy mikor van szó valóban tudományos tényekkel alátámasztott módszerekről, és mikor csupán reményt áruló ígéretes szerekről. A b17am.info a rendelkezésére álló eredmények és tapasztalatok alapján nyugodt szívvel javasolja az alternatív rákgyógyítás iránt érdeklődők számára a B17 vitaminban rejlő lehetőségeket.

Erről az értékes hatóanyagról bebizonyítást nyert, hogy eredményesen veszi fel a küzdelmet a daganatos sejtekkel, valamint megelőzésre is kiválóan alkalmas. Erre a legjobb példát a hunza népek jelentik, akiknek körében daganatos betegségről még csak nem is hallottak. Mindez annak tudható be, hogy a népcsoport gyakran fogyaszt sárgabarackmagot, melyben az ismert természetes anyagok közül a legnagyobb koncentrációban található meg a B17 vitamin. A mai kor emberének táplálkozásából szinte teljesen hiányzik a B17 vitamin, és ezzel egyidejűleg megnőtt a daganatos megbetegedések kialakulásának kockázata is.

Az alternatív rákgyógyítás körében ismert és elterjedt hatóanyagot bevihetjük a szervezetbe kapszula formájában, de lehetőség van arra is, hogy a hatékonyabb felszívódást biztosító, bőrön át történő bevitelt válasszuk.

A vegyszerektől, kötőanyagoktól, vegyszermaradványoktól teljesen mentes hatóanyagot egy úgynevezett közlő anyag, az egyébként ízületvédő hatásáról is ismert MSM segítségével lehet bejuttatni bőrön át. Az adagolás és a kezelések gyakorisága a megbetegedés súlyosságától, méretétől függ, de az alternatív rákgyógyítás elkötelezett hívei egyetértenek abban, hogy a B17 vitamin megfelelő mennyiségben történő bevitele eredményesen veszi fel a küzdelmet a rákos sejtekkel.

 

 

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.