TOP

Az örök sláger

A zene területén már megszokhattuk a sláger kifejezést, amik akkor használunk, ha egy zeneszámot annyira megkedvelünk, hogy szinte bármikor képesek vagyunk meghallgatni, és az garantáltan örömet, kellemes érzést fog jelenteni számunkra. Azaz, egy olyan mű, amit soha nem lehet megunni. Így a sláger szót bátran használhatjuk akár a ruhák terén.

A kötött pulóver az egyik ruhadarab, amit emlegethetünk így is, mint örök sláger. Hosszabb-rövidebb, vékonyabb-vastagabb, színesebb-naturálisabb, legyen bármilyen az igény a kötött pulóverek polcán a választék igen széles. Azért is lehet sokak számára megunhatatlan, mert egyrészt a hideg időkben jól tud melegíteni, ugyanakkor jól szellőzik a fonál közötti lukak miatt. És a hűvös időkben a réteges öltözet mindig előnyösebb, mint egy nagyon vastag termo pulóver.

De ennek, a nagymamáinktól származó kedvelt öltözet előnyére válik az is, hogy nagyon fel tudja dobni a legegyszerűbb, egyszínű hosszú ujjú férfi pólót is, így a hétköznapokban bátran viselhetjük. De egy ing mellett is nagyon mutatós tud lenni, így egy elegáns öltözetnek is megfelel.

Ráadásul mind a fiataloknak, mind az idősebb korosztálynak is jól áll. Így nem egyszer lehet, hogy a ruháit kiselejtező nagyi szekrényében a fiatalok örömmel lelnek rá egy-egy régebbi pulóver vagy ing darabra, mivel a divat már csak magát ismétli.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.