TOP

Bútorozva vagy anélkül?

Akárcsak az egyszerűbb színvonalú kiadó lakások között is található bútorozott, mely kibérlésekor nem kell már nekünk a berendezés beszerzésén és kialakításán gondolkodnunk. Bár sajnos nagyon sok esetben a fővárosi kínálatból a legtöbb esetben szedett-vedett, össze-vissza dizájnú bútorokból van összeállítva a szoba belsője.

Jusson eszünkbe egy luxus ingatlan Budapest szépséges városán belül, ami tágas, Isten alkotta panorámával megáldva, extrákkal felszerelve, de szegényes, innen-onnan vásárolt, kirívóan hagyományos és egyszerű berendezéssel felszerelve. Természetesen nem feltétlenül szükséges, hogy egy luxus ingatlan Budapest szívében Intercontinental szintű legyen, de ha már valaki egy különlegességekkel ellátott épületbe költözik, az véleményem szerint adja meg a módját a lakáson belül is.

Bár megvan a hátulütője annak is, ha nem a saját bútorainkat használjuk, gondolva például arra, hogy sokkal jobban féltjük, és kevésbé merjük használni az adott tárgyat, de végső soron ez a fajta óvatosság előnyünkre is válhat. Illetve egy bútorozott luxus lakás garantáltan egységes stílust fog követni, és nem lesz nagy kontraszt az lakás szerkezete és belsője között.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.