TOP

A hálószoba bútorok kiválasztásának dilemmája

Hálószobánk berendezése nagy odafigyelést igényel, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire praktikusak a berendezési tárgyak vagy mennyire kényelmes az ágyunk.

A hálószoba bútorok kiválasztása előtt nem árt tisztázni magunkkal, hogy gardróbszekrényt szeretnénk a szobánkba, vagy elemes bútorokban gondolkodunk. Gardróbszekrényt nagyobb alapterületű szobába célszerű választani, de még itt is át kell gondolnunk, hogy a nyílóajtós vagy a tolóajtós gardróbszekrény a praktikusabb. Kisebb alapterület esetén mindenképpen elemes bútorokból válogassuk össze hálószoba berendezésünket, mert jobban tudunk gazdálkodni a hellyel. Fontos szempont, hogy az elemek is minél jobban pakolhatók legyenek, tehát sok fiókkal, polccal és akasztós hellyel rendelkezzenek, különben nem sok hasznát vesszük, feleslegesen foglalják majd a helyet.

Az ágy esetében mindenképpen a kényelem legyen a legfőbb szempont! Akár ágyneműtartós franciaágyat választunk, akár a matrac + ágykeret lehetőséget preferáljuk, a kényelmes alvásnak feltétele, hogy szélességében és hosszában is legyen elegendő helyünk. A matrac kínálat is óriási, a rugós matractól kezdve a memóriahabos matracig sok lehetőségünk van, hogy megtaláljuk azt, ami hosszú évekig szolgálja kényelmünket.

Ha ezeket a szempontokat mérlegeljük a hálószoba bútorok kiválasztása során, akkor biztosan be tudjuk rendezni úgy a szobánkat, hogy évekig ne kelljen cserélni a bútorokat.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.