TOP

A mindenre használható multifunkciós babakocsi

Egy új családtag érkezése mindig nagy izgalom, főleg, ha első gyermekről van szó. Szeretnénk praktikusan összeválogatni a szükséges babaholmikat, de minden téren híján vagyunk a tapasztalatnak. Egyetlen dolog, amiben biztosak vagyunk, hogy babakocsira szükségünk lesz. Azonban a megfelelő babakocsi kiválasztása sem egyszerű feladat, mert nem csak a márka, hanem a típusválaszték is hatalmas. A cikkben saját tapasztalataimat szeretném megosztani veletek, hiszen tudom, hogy ebben a helyzetben minden segítség és tanács óriási érték.

Amikor én jártam hasonló cipőben, olyan elgondolás mentén próbáltam dönteni, hogy mi lenne a legpraktikusabb. Átrágtam magamat a különböző típusú babakocsi kategóriákon, és végül a multifunkciós babakocsi mellett tettem le a voksomat. Hogy miért? Mert a multifunkciós babakocsi nem más, mint 3 az 1-ben. Egy szettben megkapjuk az autós hordozót, mózeskosarat és sportkocsit. Ez a legpraktikusabb dolog, hiszen gondoljunk csak bele! Autós hordozóra mindenképpen szükségünk van, ha autóban szállítjuk a gyermeket, és ez napjainkban már szinte elkerülhetetlen. A mózeskosaras megoldás az utcai közlekedéshez elengedhetetlen. Amikor pedig ezt is kinövi a baba, már rendelkezésünkre is áll a sportkocsi funkció.

Tehát kijelenthetjük, hogy a legnagyszerűbb választás a multifunkciós babakocsi, hiszen háromféle célra tudjuk használni anélkül, hogy külön-külön kellene beszerezni az egyes elemeket.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.