TOP

Az elektromos targonca nagy segítség a belföldi szállításban

Egy jól működő vállalkozás esetében, amely belföldi szállítással foglalkozik, szükséges egy professzionális járművekből álló géppark. Ez olyan járművekből áll többnyire, mint a tehergépkocsi, a daru, a darus autó vagy a golyódaru. De valószínű nem sokan gondolnák, hogy mennyire fontos lehet kisebb rakományok esetében az elektromos targonca.

Ez a korszerű kis találmány nemcsak rendkívül praktikus és rendkívül hasznos, de még környezetbarát is. Miután megtörténik a belföldi szállítás és bizonyos tárgyakat kell például egy mélygarázsba elhelyezni, sokan ezt kézi erővel vagy görgős technikával akarják megoldani. Ez pedig nem csak, hogy nagyon időigényes, hanem emellett még balesetveszélyes is. Egy ilyen esetben az elektromos targonca kiváló megoldás az áruk biztonságos és könnyed elhelyezéséhez.

Sok esetben a belföldi szállítás megrendelői kertészetek, üvegházak vagy olyan épületek, melyek valamilyen okból kifolyólag nem szellőztethetőek. Ilyenkor a hagyományos dízel vagy gázüzemű targoncák nem jöhetnek szóba a szennyezőanyag kibocsátás miatt, így az elektromos targonca az optimális megoldás. Mint ahogy ez a belföldi szállítás központjában álló budapesti alacsony garázsok esetében is valamennyire igaz. Bár itt a károsanyag kibocsátás nem mindig akkora probléma, mégis a szűk helyen való mozgás miatt nélkülözhetetlen sokszor az elektromos targoncának a profi használata.

Összegezve láthatjuk, hogy mekkora előnye lehet az elektromos targoncának, mely ideális kiegészítő eleme a belföldi szállításnak és mivel úgy van kialakítva, hogy napelemmel működjön, így valóban egy környezettudatos megoldás.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.