TOP

Extravagáns árnyékoló a sávroló

A sávroló egy olyan típusú roló, melyen vízszintes sávokban fut párhuzamosan a két csíkozott textil. Ennek lényege, hogy felváltva futnak a fényáteresztő és a sötétítőfunkciót ellátó csíkok. Így látható, hogy maga az elnevezés is a funkciót akarja kifejezni. Mozgatás során a cél, pontosan a beáramló fény szabályozása. Érdemes mérlegelni, hogy egy ilyen sávroló segítségével, egyetlen eszközzel láthatjuk el azt a funkciót, amit függöny választása során külön a fényáteresztő és a sötétítő függönyökkel kell együttesen ellátnunk. Ráadásul, egy sávrolónak egészen kicsi a helyigénye, felhúzás esetén szinte el is tűnik az alumínium tokba felgyűjtve.

Megjelenése minimalista, szinte bárhova beilleszthető, nem kelt ízléstelen feltűnést sehol. Sőt, a sávrolót egészen stílusosan lehet variálni a különböző terekbe, sokkal egyszerűbben, mint a függönyöket. Függöny esetén fontos, hogy harmonizáljon a szoba színeivel is, a sötétítő színe is illeszkedjen a szoba stílusába és színvilágába. Ha sávrolóval szeretnénk megoldani az árnyékolást, akkor viszont van lehetőség a klasszikus antracit szürke vagy más, egyszerű megjelenést választani, ezek pedig szinte bármilyen térbe illeszkednek.

Irodákba is kiváló választás, nagyon komfortos és lakberendezési szempontból is ideális választás lesz munkahelyünkre. Az állítható sávok hol a fénnyel ajándékoznak meg minket, hol a megfelelő árnyékolással és ideális fényviszonyok beállításával. Amennyiben sávroló vásárlásán gondolkozunk, mindenképp érdemes ellátogatni a jobbotlet.hu oldalára, mely egy könnyen felszerelhető árnyékoló lesz otthonunkban vagy irodánkban.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.