TOP

Gyors iPhone szerviz

Mosógép, hűtőszekrény, fagyasztó, kávéfőző, porszívó, TV, hajszárító, számítógép, autó, motor, telefon. Mi a közös bennük? Ritkán – vagy rosszabb esetben gyakran – elromlanak.

Valahogy ez mindig a legrosszabbkor történik. A porszívó az anyós látogatása előtt dobja fel a talpát, amikor az előző napi eső után a gyerekek rengeteg sárdarabkát hordtak szét a lakásban, és öcsi a reggelinél kiborította a müzlit, amit aztán Danika jól beletaposott az előszoba szőnyegbe. A hajszárító nem fúj, meg se nyikkan, pedig öt perc múlva loholni kell a gyerekekért az oviba, és odakint éppen harapnak a mínuszok.

De mi van, ha a telefon néz ránk üres szemekkel? Se kép, se hang. Millió telefonszám, állandó internet kapcsolat, Skype, Viber, WhatsApp, semmi nem működik, nem tudjuk megnézni a holnapi programot, és még a kollégát se tudjuk felhívni, hogy lesz-e értekezlet reggel, mert az ő telefonszámát sem tudjuk előbűvészkedni a telefonunkból. Most rögtön szükségünk van egy iPhone szervizre.

Az IONIC iPhone szerviz könnyen elérhető tömegközlekedéssel is. Budapesten, az Oktogon közelében, a Teréz körút 12 szám alatt található üzletükben kifejezetten Apple készülékek (iPad, iPhone, iPod) javítására specializálódtak.  Ha feltöltve visszük be a telefonunkat a boltba, akkor az iPhone szerviz munkatársai villámgyorsan rendbe rakják készülékünket. Például egy iPhone 13 mini készülék kijelzőjét vagy akkumulátorát egy órán belül kicserélik nekünk az IONIC iPhone szerviz dolgozói.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.