TOP

Könnyebbség a konyhában, avagy a háziasszonyok kedvence

A konyha az a terület, ahol egy háziasszony rengeteget forgolódik, és így nagy segítséget jelentenek számára a különböző háztartási kis- és nagygépek. Ha rangsorolni kellene, úgy gondolom, a mosogatógép biztos befutó lenne a listán.

Egy szorgosan eltöltött nap a konyhában – a család reggeliztetését, ebédjét és vacsoráját is ideszámítva – igazán fárasztó lenne, s a Gorenje mosogatógép megalkotása talán éppen ennek a tehernek a levételét célozta meg. Bármekkora háztartást is vezetünk, a modellek közül meg fogjuk találni a számunkra megfelelő darabot. A Gorenje mosogatógépek között akadnak kisebb, 9 teríték elmosására alkalmas gépek, de ha nagy háztartást vezetünk vagy esetleg olyan vállalkozást, ahol sok mosatlan gyűlik össze, akkor 16 terítékes változat mellett is dönthetünk. A belső tér kialakítása igencsak sokoldalú.

A keskenyebb daraboknál, melyek általában kisebb mosási kapacitással is bírnak, az evőeszköztartó praktikusan behelyezhető az edények közé, így nem foglal plusz helyet. Itt felül a poharaknak, csészéknek, míg alul a tányéroknak vagy edénynek alakítottak ki helyet. A nagyobb terítékszámú Gorenje mosogatógépeknél az evőeszköztálca már külön van, hiszen nagyobb számú kést, villát és kanalat kell elmosni, de mivel a gép is nagyobb, ez nem okoz ennél a típusnál nehézséget.

A tervezők arra is figyelmet fordítottak, hogy a Gorenje mosogatógép működés közben sokkal kevesebb energiát és vizet fogyasszon el, mintha kézzel mosogatnánk el hasonló mennyiségű terítéket, melyet a Multi-tabletta használat is lehetővé tesz. A legtöbb Gorenje mosogatógép ráadásul „A” energiaosztályú; ez lehetővé teszi, hogy az utolsó öblítés melegét felhasználva szárítsa tökéletesre az edényeket, s ehhez ne használjon fel plusz energiát.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.