TOP

Megvolt az első randi, de hogyan tovább?

Ha túljutottatok az első randevún, akkor lényegében kapcsolatotok is túljutott az első nagyon komoly vízválasztón. Noha nagyon sok ilyen lesz még a későbbiekben is az első csóktól kezdve az első szexuális élményen át az összeköltözésig és a gyerekvállalásig bezárólag, de sokan már akkor is hajlamosak elbizonytalanodni, amikor felmerül, hogy az első randi után mi következzen?

Nagyon rövidre zárva a témát: egy második randi! Ha az első jól sikerült, mindezt pedig a visszajelzések is megerősítették, tehát a másik fél ugyanúgy jól érezte magát, szeretne még találkozni veled és így tovább, akkor nincs miért halogatni a dolgot. Természetesen semmit se kapkodjunk azért el, éppen emiatt, ha megtörtént az első randi, és megkaptuk az első nagyobb információcsomagot a másik félről, mindig mérlegeljünk, a szívünkre és az eszünkre is hallgassunk, és vegyük át, hogy milyen benyomásaink születtek. Ami fontos, hogy soha ne ítéljünk elsőre! Szinte biztosan lesz olyan a másik félben, ami elsőre nem volt túl szimpatikus, esetleg olyan életmódot vagy gondolkodásmódot képvisel, ami ellentétes az elveiddel, de ettől még nem kell azonnal elzárkózni tőle, inkább adjunk neki még egy esélyt és amennyiben vannak olyan témák, amelyek zavarnak, a második randin hozzuk szóba ismét, puhatoljuk ki, hogy ez valóban mennyire zavaró számodra.

Amit soha nem szabad tenned, hogy áltatod a másikat! Mindig az igazat mondjad, még akkor is, ha az nem feltétlenül az, amit a másik szeretne. Ha már az első találkozó után hazugságokra és ferdítésekre épül fel a kapcsolatotok, akkor mit szeretnél tőle a későbbiekben? Legyél őszinte hozzá, ha volt, ami korábban nem tetszett, azt nyugodtan vezesd fel a számára, mert lehet nem is úgy gondolt bizonyos dolgokat, ahogyan te értelmezted. Ha minden rendben ment, és döntöttél, az első randi után ne várj sokáig a keresésével, de ne is zaklasd túl sokszor, és ha mindketten hajlotok az újabb találkozóra, akkor ne halogassátok sokáig, vágjatok bele!

Forrás: RandiTime.hu – A társkereső oldalak krémje

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.