TOP

Side by side – avagy amerikai hűtőszekrény

Láttál már olyan amerikai filmet, melyek a konyhájában nem ruhásszekrény méretű hűtőszekrény volt? Valóban, nyugaton mindegyik háztartás alapdarabja egy ilyen óriási hűtő!

Az amerikai típusú Side by side hűtők azok számára lettek tervezve, akik kétszer annyit akarnak a legjobb dolgokból. Ezek a hűtőszekrények kiváló műszaki adottságokkal rendelkeznek, és emellett figyelemreméltó a kilapításuk is. A hűtőszekrény előnye nem merül ki abban, hogy hatalmas és rengeteg dolog fér bele. Ezek a hűtők a legmodernebb és legfelszereltebb darabok a piacon. A boltok garantálják, hogy frissebben tartják a zöldségeket és a gyümölcsöket, adagolják a jégkockát és emellett természetesen a nagy kapacitásának köszönhetően akkor sem kell a kukába dobnod az ételt, vagy a kutyák elé dobnod, ha véletlenül túl sokat főztél.

A hűtőszekrényes egyesítik a hagyományos hűtőt és a fagyasztót, az ételek gyorsabban hülnek le a hűtőben, mint más típusokban. A side by side hűtők az ételét és a pénztárcáját is védik, mivel energiatakarékos funkción működnek.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.