TOP

Szerepjátékok lányoknak

Melyik lány ne szeretné újra és újra átélni, hogy egy általa kedvelt szerepjátékba bújva játssza el a különböző szerepjátékokat. Így például tipikus lányos szerepjáték kategóriák közé tartozik a szépségápolás és a fodrászat témaköre, ahol mindenféle csili-vili sminkeket, körömlakkot, körömdekoráló szettet is magukra vagy kiszemelt kuncsaftjukra pingálhatnak.

Az alfajatek.hu oldalán megtalálható mindenféle kellék az igazi szerepek átéléséhez! Az igazán kreatív szerepjátékok átélése érdekében vannak kreatív tetováló szettek is, valamint neon hajszínező szett gyerekek számára, melyek kifejezetten buli hangulatot tudnak teremteni az izgalmas szerepjátékok során! Belebújni egy fodrász, sminkes, kozmetikus, vagy tetováló szerepébe izgalmas kihívás és igazi átélést követelő játék, mely fejleszti a gyerekeket.

Az igazán csajos csajoknak még arra is lehet igényük, hogy ezeket a szetteket minél exkluzívabb és csinibb formákba öltve szerezhessék be, így vannak magassarkú, nyalóka, vagy éppen eper formájú smink és kozmetikai szettek is. A profi fodrásznak készülők számára komplett fodrászkészlet is kapható, természetesen rózsaszín kiszerelésben! Itt megtalálni mindent, mi a csajos csajok szemének szájának ingere, a szépségápolás világával való barátkozás során.

Ebből a manikűrkészlet sem maradhat el, illetve a műkörömkészlet sem. De kész körömstúdió, azaz körömfestő szett is a rendelkezésére áll a jövő körmöseinek! Szerezd be innen mindazokat a szépségápolás világához tartozó igazán szép játékokat, melyekkel átélheted a hőn áhított szerepeket!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.