TOP

Válassza a Luggage Storage-t, és nézzen körbe Budapesten.

A Luggage Storage Budapest látogatóinak, átutazó turistáinak kínál kedvező lehetőséget. Ha már volt úgy egy külföldi országban, hogy pusztán egy napot kívánt csak eltölteni a városban, tudhatja, hogy ez milyen kellemetlenségekkel járhat. A mi gyönyörű városunkban is vannak átutazó turisták, akik ezt az egy napot minőségi időtöltéssel, csomagok cipelése nélkül, a város tényleges felfedezésével: utazással, városnézéssel, mozgást igénylő programokkal akarják eltölteni. A csomagok cipelése megnehezítheti, sőt, megmásíthatja ezt a tervet. Erre nyújtunk most alternatívát.


Legyen szó átutazásról, turizmusról, vagy egy üzleti találkozóról, egyszerűbbé teszi az életét, ha nálunk hagyja nehéz bőröndjét, míg az utcákat rója. Sok esetben a repülőjáratok közt több órás, fél napos különbségek is lehetnek, így a köztes időben sokan a városnézés mellett döntenek. Ennek gondtalanságát biztosítjuk, azaz konkrétan tehermentesítjük az Ön számára ezt a körbenézést.

Áraink meglehetősen kedvezőek, mindössze egy eurót számolunk fel óránként, illetve 24 óránként 10 eurót. Egész nap vigyázunk a csomagjára, és extra szolgáltatásokat is biztosítunk, melyekkel segítünk a megfelelő közlekedési járművek megtalálásában illetve a szállás keresésben, mennyiben mégis tovább maradna nálunk.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.